C/ Carnissers, 6 - 46001 València - Espanya
Tel. 963 915 800 - Fax. 963 915 876
Email.colegio.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

COL·LEGI CONCERTAT - INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

Notícies

Viu la Pasqua des de casa
4 Abril, 2020

Viu la Pasqua des de casa

La Província i la Fraternitat de l'Escola Pia Betània ens conviden a viure i celebrar la Pasqua 2020 en cadascuna de les nostres cases. A través de diferents materials com vídeos, catequesi, oracions i la retransmissió en directe de les principals celebracions volem compartir i aprofitar aquesta pasqua tan especial.

 

El Diumenge de Rams comencem amb la celebració en directe i una dinàmica familiar. Per a la resta de dies, des del Dijous Sant a el Diumenge de Resurrecció, compartirem a primera hora del matí diferents documents i recursos: un vídeo amb el sentit de el dia per treballar en família, una catequesi i la retransmissió en directe de les celebracions des la Comunitat Religiosa d'Aluche, a més d'una pregària compartida cada nit. Tota la informació cada dia a les nostres RRSS ia la pàgina web

 

Accedix a tota la informació aquí:

https://pastoralbetania.org/vive-la-pascua/

 


#Totaniràbé
30 Març, 2020

#Totaniràbé

El Col.legi vol enviar un missatge d'ànim i esperança. El personal ha grabat un vídeo que ja podeu veure en youtube i xarxes socials

https://www.youtube.com/watch?v=YZAG8ZKkBJY


Atenció del Centre
20 Març, 2020

Atenció del Centre

Mentre dure la suspensió de les classes, per contactar amb el Col·legi poden utilitzar els mitjans ja coneguts:

- Emails:

      Secretaria.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

      Adm.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

      Colegio.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

 - Contacte amb professors: a través de l'correu de la plataforma Educamos

 D'aquesta manera tractem de garantir un servei mínim per si surgix alguna necessitat.

 


Pautes i Orientacions per a famílies
19 Març, 2020

Pautes i Orientacions per a famílies

Cl Col·legi ha elaborat un document que busca ajudar a les famílies durant el temps que dure la situació actual. Esperem que us aporte alguna cosa. A partir del dilluns començaran els tutors a pautar els treballs a casa. #yomequedoencasa

Molt ànim!


Suspensió de la activitat lectiva
14 Març, 2020

Suspensió de la activitat lectiva

Com ja saben, l'activitat lectiva ha estat suspesa indefinidament per la Conselleria d'Educació, de manera que el Col·legi romandrà tancat. A través de la Plataforma Educamos poden llegir el comunicat oficial que ha emès el col·legi a dia de hui, donant les indicacions oportunes sobre funcionament i organització mentre dure aquesta situació. Per contactar amb el centre poden fer-ho a través de les direccions de email habituals


EXPERIÈNCIES QUE CANVIEN LA VIDA
10 Març, 2020

EXPERIÈNCIES QUE CANVIEN LA VIDA

Ja pots inscriure els teus fills en les experiències d'estiu de Moviment Calasanz. A continuació vos deixem l'enllaç per a realitzar la preinscripció.

https://www.escolapiosbetaniaonline.org/Pastorales/3


GOTA A GOTA
2 Març, 2020

GOTA A GOTA

El mes de gener passat vam realitzar el projecte "Gota a Gota" en 3r ESO. Durant tres setmanes els continguts, metodologia i avaluació de les assignatures de Biologia, Matemàtiques, E. Plàstica, E. Física, Valencià i Castellà s'han coordinat per a aconseguir un objectiu comú: organitzar una campanya de donació de sang i conscienciar sobre la importància d'aquesta acció solidària. (Seguir llegint i veure fotos)


FESTA DE L
28 Febrer, 2020

FESTA DE L'APRENENTATGE EN "HOGWARTS PÍAS"

Així d'espectacular lluïa el nostre col·legi ahir per a celebrar amb els alumnes, famílies, professors i PAS , la festa de l'aprenentatge que dona per finalitzat el projecte d'animació lectora del centre. Quasi 2000 persones es van submergir en el món "Hogwarts Piules".

Des d'aquestes línies volem agrair a tots els participants la seua col·laboració. GRÀCIES, sense tots vosaltres aquest projecte no hauria sigut tan meravellós. (Veure fotos)


RECOLLINT LA COLLITA
24 Febrer, 2020

RECOLLINT LA COLLITA

Amb esforç i paciència hem pogut recollir els fruits de les plantes del nostre hort. Després d'estar des de principi de curs cuidant amb afecte i regant les nostres plantes, hem pogut veure com creixien els encisams, els bròcolis i coliflors. Com eren molt grans ja, les hem recollides i hem pogut gaudir d'un esmorzar saludable amb els nostres amics al pati. Fins ens vam poder portar algunes mostres a casa per a ensenyar-li-les a la nostra família.

Ja estem preparant la terra de les jardineres, per a plantar per segona vegada les plantes de temporada en el nostre hort escolar. Quina il·lusió! (Veure fotos)


XARXES SOCIALS
20 Febrer, 2020

XARXES SOCIALS

En aquest moment volem ampliar la nostra manera de compartir el que som i fem, començant a caminar en altres xarxes socials com Facebook i Instagram.

Si desitgeu seguir-nos, tan sols haureu de buscar-nos en aquestes xarxes.


Mes notíciesSEGUEIX-NOS A...


Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Calendari Escolar Colegio de las Escuelas Pías de Valencia

Misa parroquial
Domingos 11h30