C/ Carnissers, 6 - 46001 València - Espanya
Tel. 963 915 800 - Fax. 963 915 876
Email.colegio.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

COL·LEGI CONCERTAT - INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

Notícies

VISITA PROVINCIAL
12 Novembre, 2019

VISITA PROVINCIAL

El P. Jorge Iván Ruiz Cortizo, Provincial d'Escoles Pies Betania, va visitar el nostre Centre el passat dia 6 de Novembre per a dirigir-se al Claustre General. A aquesta trobada estaven també convidats representants de l’ACPA, el Club Esportiu, el Grup Scout, el P.A.S. (Personal d'Administració i Serveis), ACTIVA (activitats extraescolars) i Ausolán (menjador).

El P. Provincial en la seua intervenció va presentar una anàlisi del nostre context i va animar a tots com a cooperadors de la veritat a participar amb il·lusió en l'educació en Pietat i Lletres des de la nostra identitat i carisma compartits.


CULTURA CLÀSSICA
11 Novembre, 2019

CULTURA CLÀSSICA

Divendres passat, 8 de novembre, els alumnes d'Humanitats de segon de Batxiller van ensenyar als alumnes de tercer de Cultura Clàssica l'alfabet grec. Gràcies a aquesta experiència, els alumnes de Secundària van aprendre a transcriure, així com a conéixer l'etimologia de moltes paraules l'origen de les quals, fins al moment, era desconegut.

 


SIMULACRE EN L
5 Novembre, 2019

SIMULACRE EN L'ESCOLA

El passat 29 d'octubre vam posar a prova el protocol d'emergències del nostre col·legi. Tant alumnes com professors i PAS eixirem de forma tranquil·la i escalonada amb el so de fons de la sirena. Tot va transcórrer amb normalitat i el desallotjament del col·legi es va produir amb rapidesa i sense incidents. Ací els deixem algunes imatges.


EIXIDA AL PARC ADAI
23 Octubre, 2019

EIXIDA AL PARC ADAI

Si als alumnes de 3r d'Infantil els preguntes què tal va ser l'eixida de dos dies a la granja, segur que alguns et contesten que molt bé, uns altres que súper bé, uns altres que fenomenal i és que per a la majoria de xiquets era la primera vegada que dormien fora de casa.(Seguir llegint i veure fotos)


FINALITZA EL TERMINI PER A SOL.LICITAR LES CONVALIDACIONS I/O EXEMPCIONS
14 Octubre, 2019

FINALITZA EL TERMINI PER A SOL.LICITAR LES CONVALIDACIONS I/O EXEMPCIONS

El dia 30/10/2019 finalitza el termini per a sol.licitar les convalidacions i/o exempcions d'alumnes que cursen simultàniament estudis de Dança o Música o siguen Deportistes d'alt nivell, dèlit o d'alt rendiment.


Festivitat 9 d
8 Octubre, 2019

Festivitat 9 d'octubre

En la vespra de la festa, el Col.legi ha celebrat el dia de la Comunitat Valenciana. Un any més s'ha rememorat la presa de València amb la desfilada de Moros i Cristians. Música, dances, conéixer la història i tradicions... tot el Col.legi ha participat del dia. Ara toca a casa, a gaudir del Dia dels Valencians. Fotos a la galeria.


FORMACIÓ EN CIBERSEGURETAT
7 Octubre, 2019

FORMACIÓ EN CIBERSEGURETAT

 

Durant aquesta setmana els alumnes de 2n d'ESO han tingut ocasió d'acudir als tallers de ciberseguretat impartits en el nostre Col·legi per CSIRT-CV, el Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana que aposta per la seguretat en la xarxa. (Seguir llegint)

 


Premi Extraordinari per al nostre alumne Daniel Polo Ruiz
4 Octubre, 2019

Premi Extraordinari per al nostre alumne Daniel Polo Ruiz

Divendres passat 27 de setembre vaig ser anunciat com a Premi Extraordinari de la Generalitat Valenciana per l’expedient en l’etapa de l’ESO. Al rebre la notícia per part de la Directora del centre, he de dir que em vaig sorprendre; tenia constància per part del meu tutor del curs passat de què açò arribaria, però en eixe moment no m’ho esperava en absolut.

Haver obtingut este premi significa molt per al meu, però principalment ho concep com un impuls, una motivació per a seguir avant amb els estudis en batxiller donant el millor de mon per a aconseguir aconseguir tot allò que em propose


Celebració d
30 Setembre, 2019

Celebració d'inici de curs

Fa uns dies el 1r cicle de Primària va tindre la seua celebració d’inici de curs. Entorn del lema d’enguany, VIU, es va llegir en Evangeli de Jn,4:13-14: L’aiguaque jo li donaré es convertirà en un brollador de què brollarà vida eterna "entorn, del qual va girar la celebració.


Reunions de pares
15 Setembre, 2019

Reunions de pares

Adjuntem el calendari de les reunions de pares de principi de curs


Mes notícies

Calendari del Mes


Novembre 2019

LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia

Misa parroquial
Domingos 11h30