C/ Carnissers, 6 - 46001 València - Espanya
Tel. 963 915 800 - Fax. 963 915 876
Email.colegio.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

COL·LEGI CONCERTAT - INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

Notícies

SARSUELA A L
15 Gener, 2019

SARSUELA A L'ESCOLA

Nacho Guacamole, un “conegut” cantant de Rap, junt amb un presentador un tant esvalotat, van acompanyar els alumnes del nostre col·legi a l'Espanya més castissa de fa uns segles junt amb la música d'aquella època. (Seguir llegint i veure fotos)


CADENA DE FAVORS
9 Gener, 2019

CADENA DE FAVORS

Durant tot l'advent nostres alumnes han participat en una cadena de favors. Tots ells han rebut un regal, un gest d'ànim, una cançó d'altres alumnes; i de la mateixa manera, han pogut fer un “favor” per algun altre company. Cantar-li una nadala a una altra classe, agrair el treball que fan en secretaria, o compartir una estona de joc amb els més menuts, han sigut alguns dels gestos d'esta “Cadena de favors”. (Veure fotos)


TALLER MINDFULNESS
3 Gener, 2019

TALLER MINDFULNESS

Durant el primer trimestre, els alumnes de l'etapa de Secundària i Batxillerat hem assistit a les sessions de Mindfulness impartides per la professora Salomé Martínez.

L'objectiu del Mindfulness és aconseguir un profund estat de consciència durant la sessió. Perseguim aconseguir que la nostra consciència es relaxe i no elabore judicis de les nostres sensacions, sentiments o pensaments. Saber què esdevé en el nostre fur intern en cada instant a través de la gestió dels processos atencionals (llegir més i veure fotos)


Celebracions d
1 Gener, 2019

Celebracions d'Advent en ESO-Batxillerat

Durant aquest advent, els alumnes d'ESO i batxiller han participat en diferents celebracions. En ella, Déu ens ha recordat que hem d'estar alegres i ser agraïts. Ens hem acordat especialment de tots aquells que viuen al nostre barri i no tenen la sort de gaudir aquestes festes dignament. Hem demanat per la campanya del Quilo que Acció Social ha fet per ajudar a Càritas parroquial i perquè siguem generosos amb aquells que patixen en la pobresa.


Nou P. Provincial
1 Gener, 2019

Nou P. Provincial

Durant aquests dies s'ha celebrat el Capítol Provincial dels escolapis on s'ha elegit nou P. Provincial per als propers 4 anys. Es tracta del P. Jorge Ivan Ruiz Cortijo. També s'ha creat la Congregació Provincial que ajudarà al P. Iván a desenvolupar els diferents àmbits, composta pels religiosos Enrique Rodríguez Varas (gestió de recursos i patrimoni), Paco Molina (gestió educativa), Manel Camp (identitat carismàtica) i Eloy Marqués (evangelització i pastoral vocacional). El Senyor els il.lumine en el seu servici


PROJECTE D
24 Desembre, 2018

PROJECTE D'ORIENTACIÓ EN BATXILLER

Durant aquestes passades setmanes de desembre, des del departament d'orientació i tutoria, s'han preparat unes xerrades sobre diferents graus universitaris. (llegir més)

 


Celebració de Nadal a Batxiller
24 Desembre, 2018

Celebració de Nadal a Batxiller

Com marca la tradició, els alumnes de batxiller han participat en el matí de divendres a la celebració de Nadal. Se'ls ha animat a que siguin llum durant aquestes dates tan assenyalades, de la mateixa manera que Jesús és llum per a totes les nacions. Després, han compartit un dinar "nadalenc".


Concert de Nadal del Cor
23 Desembre, 2018

Concert de Nadal del Cor

Divendres passat, els nostres xiquets i xiquetes del cor ens van regalar el Concert de nadales que amb tanta il·lusió havien preparat. La directora del Cor, Sra. Irene Sanchis, havia seleccionat un acertat repertori que va agradar a xicotets i grans, per començar a ambientar la vinguda del xiquet Jesús. Posteriorment i gràcies a la col·laboració del ACPA, acomiadàrem la vetllada amb un berenar de germanor (veure fotos)


Festival de nadales
23 Desembre, 2018

Festival de nadales

L'última vesprada de classe, el cicle d'infantil i 1r i 2n de primària van delectar amb el tradicional festival 
de nadales a professors i famílies. Va ser un bon colofó a un trimestre on s'ha treballat molt i bé. Ara a descansar,
Bon Nadal a tots !! (Fotos a galeria d'imatges)

Campanya del Kilo
21 Desembre, 2018

Campanya del Kilo

Un any més hem culminat amb èxit nostra campanya del Quilo. Enguany hem comptat novament amb els nostres superherois favorits, KILOMAN i LITROWOMAN que ens han animat a portar els aliments per a compartir amb els necessitats del nostre barri. Amb eixa alegria hem muntat el nostre arbre solidari que arreplega els “fruits” que entre tots hem aportat . També hem participat en el sorteig de la “cistella nadalenca” i encara que només pot haver-hi un bitllet guanyador, tots hem guanyat en alegria al compartir i ajudar a fer que tots passem unes festes més justes. Estem molt agraïts a totes les famílies per la vostra col·laboració i des de l’equip d’Acció Social no podem més que dir-vos GRÀCIES i desitjar-vos un bon Nadal.


Mes notícies

Calendari del Mes


Gener 2019

LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia

Misa parroquial
Domingos 11h30