C/ Carnissers, 6 - 46001 València - Espanya
Tel. 963 915 800 - Fax. 963 915 876
Email.colegio.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

COL·LEGI CONCERTAT - INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

Notícies

VII Jornada Institut Universitari Sant Josep de Calasanz
20 Abril, 2018

VII Jornada Institut Universitari Sant Josep de Calasanz

Proper dimecres dia 2 de maig tindrà lloc la VII Jornada de l'Institut Universitari Sant Josep de Calasanz, al voltant de la educació no formal. Serà a les 18h al saló d'actes de la Sede de Santa Úrsula de la UCV. Veure informació


Nous recursos
19 Abril, 2018

Nous recursos

Recentment, el col·legi ha incorporat com a recurs educatiu 35 tablets que pot utilitzar qualsevol professor per a qualsevol matèria. Estos equips s’allotgen en un carro que servix per al seu transport, recarrega i custòdia.

Esta setmana hem estrenat el carro de tablets en diversos cursos de primària (llegir més i veure fotos)


X Fira del llibre en les Escoles Pies
17 Abril, 2018

X Fira del llibre en les Escoles Pies

Com cada any a l'entrar la primavera commemorem el Dia Internacional del Llibre, de manera que dijous que ve 19 d’abril ho anem a celebrar d'una forma especial (llegir més)


EIXIDA ESCOLA DE CIÈNCIA
16 Abril, 2018

EIXIDA ESCOLA DE CIÈNCIA

El 27 de febrer els alumnes de 3r ens en vam anar d’excursió a l’Escola de Ciència, situada en la C/Abben Al-Abbar. 

Allí, Raquel, la profe, ens va fer un taller de tempestats amb un muntó d’experiments, on ens va ensenyar què era l’electricitat (llegir més i veure fotos)


Itaka es mou
16 Abril, 2018

Itaka es mou

Diumenge que ve 22 d’abril tindrà lloc "Itaka es mou", en el col·legi de la Malva-rosa. Vos invitem a assistir i participar en els jocs, paelles, concerts... i molt més. Adjuntem el full informatiu


Pràctica de Cartografia
10 Abril, 2018

Pràctica de Cartografia

Divendres passat 23, vam tindre el plaer de comptar amb la col·laboració de Juan Gomis, professor de Didàctica de les Ciències Socials en el Grau de Magisteri de la UCV i pare d'alumne de 6º B per a dur a terme una pràctica sobre conceptes cartogràfics: meridians, paral·lels, deformació de la representació de la Terra en el plano. (Seguir llegint i veure fotos)


CALENDARI DEL PROCÉS D
10 Abril, 2018

CALENDARI DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ D'ALUMNES NOUS

Benvolguts pares:

Ja s'ha publicat en el DOCV la Resolució sobre el procés d'admissió per a tots els nivells d'Ensenyament Obligatori i Batxillerat. El periode de presentació de sol.licituds s'iniciarà, en tots els nivells, el 17 de maig. Prèviament, realitzarem una reunió informajtiva sobre el procediment i de la qual els informarem mitjançant el e-mail que Vostés ens han deixat.

Adjuntem DOCV publicat el 28 de març de 2018. (Seguir llegint)


Kart
6 Abril, 2018

Kart

Divendres passat 23 de març, els alumnes de 5t van disfrutar d’un dia en el circuit de Kàrting de La Pobla de Vallbona. El temps va ser variable, però agradable en general, i tots van poder realitzar dos tandes de conducció en el circuit. La primera va ser classificatòria i la segona de competició. Va ser una oportunitat per a conviure en un ambient lúdic i aconseguir elevar els nivells d’adrenalina i superació de tots ells. Sens dubte, per a tornar a repetir.


Alumna extraordinària
3 Abril, 2018

Alumna extraordinària

Teresa Portes Peraire, alumna de 1r d’ESO ha sigut guardonada amb el Premi Extraordinari de Primària pel seu magnífic expedient acadèmic.

Acompanyada de la seua família va arreplegar el diploma en un acte oficial celebrat en el Palau de les Arts el passat 27 de març. Enhorabona!


Un passeig per València
28 Març, 2018

Un passeig per València

 L’altre dia, segon dia de primavera, els alumnes de 1r i 2n d’infantil s’han donat “UN PASSEIG PER VALÈNCIA”…però de veritat. Esta vegada a bord de BUS TURISTIC.

 Començant per les torres de Quart on dos enormes autobusos rojos ens estaven esperant hem pogut contemplar  les torres de Serrans, el Miquelet, Santa Caterina, la plaça de l’Ajuntament, la Ciutat de les Arts i les Ciències, l’Oceanogràfic i fins a ens ha donat temps d’arribar fins a la Marina Real.


Mes notícies

Calendari del Mes


Abril 2018

LMMJVSD
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia

Misa parroquial
Domingos 11h30