C/ Carnissers, 6 - 46001 València - Espanya
Tel. 963 915 800 - Fax. 963 915 876
Email.colegio.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

COL·LEGI CONCERTAT - INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

Notícies

Visita de l’Equip de Pastoral Provincial
23 Novembre, 2017

Visita de l’Equip de Pastoral Provincial

Dijous passat 9 de novembre rebèrem la visita de l’Equip de Pastoral Provincial.

Durant la visita, es van reunir amb els equips de pastoral locals així com amb l’equip directiu. Es va revisar la posada en marxa del projecte ARJÉ en el centre, així com l’ambient pastoral en tots els àmbits o xarxes tant escolar com extraescolar. Un signe més de fer present el lema: AMB TU +.


Xarrada en 2on ESO: Assetjament Escolar
23 Novembre, 2017

Xarrada en 2on ESO: Assetjament Escolar

Durant esta setmana, un membre de la Policia Nacional ha estat present en les nostres aules de 2n d’ESO per a impartir-nos la xarrada contra l’assetjament escolar. Ha sigut molt interessant i ens ha parlat sobre la problemàtica i les maneres de previndre-ho. Ens ha servit molt a tots esta activitat educativa, en la que hem aprés a previndre l’assetjament escolar i com actuar davant d’un possible cas de bullying.

 


Millores en menjador
23 Novembre, 2017

Millores en menjador

Este estiu s’ha realitzat una millora substancial en el menjador del col·legi. S’han instal·lat uns panells acústics per a reduir la reverberació i per tant el soroll. També s’ha millorat la instal·lació elèctrica i s’han instal·lat ventiladors per a millorar l’ambient en les èpoques de calor. Les mesures han sigut ben rebudes per alumnes i monitors.


Calendari escolar
22 Novembre, 2017

Calendari escolar

Per a la seua informació, els detallem el calendari escolar que està aprovat per a este curs 2017-18, concretant els dies declarats com no lectius:


L’aprenentatge- servici crea humanitat
15 Novembre, 2017

L’aprenentatge- servici crea humanitat

El passat cap de setmana les professores Ana Ferrer Puig i Sonia Domingo Boluda van estar en Cercedilla (Madrid) treballant l’Aprenentatge i Servici a fi de millorar la proposta educativa. Per mitjà del procés d’Aprenentatge i Servici nostres alumnes aprenen a treballar amb necessitats reals de l’entorn immediat amb la finalitat de millorar-ho.

L’Aprenentatge i servici és una metodologia que combina en una sola activitat l’aprenentatge de continguts, competències i valors amb la realització de tasques de servici a la comunitat.


xarrada sobre l’assetjament escolar
14 Novembre, 2017

xarrada sobre l’assetjament escolar

Com continua sent habitual, la Policia Nacional ha estat durant esta setmana, amb els alumnes de 1r d’ESO, impartint la xarrada sobre “l’assetjament escolar”.

Els alumnes han estat molt atents i participatius, interactuant i preguntant els dubtes més freqüents sobre esta problemàtica actual.

Al llarg de tot el mes visitaran també les aules de primària


Xarrada sobre els riscos i perills d’Internet
14 Novembre, 2017

Xarrada sobre els riscos i perills d’Internet

Un any més, la Sra. Elena González, membre del Cos de Policia Nacional, ha impartit la xarrada sobre els riscos i perills d’Internet.

Els alumnes, interessats en els perills més comuns i les conseqüències més greus sobre el mal ús de les xarxes socials, han plantejat els seus dubtes que s’han anat resolent al llarg de la xarrada (llegir més i veure fotos)


Reunió animadors de pastoral secundària i batxiller
13 Novembre, 2017

Reunió animadors de pastoral secundària i batxiller

Divendres passat 27 d’octubre va tindre lloc una reunió de l’equip de pastoral de secundària i batxiller amb els animadors de pastoral de cada grup.

Els representants de cada classe, van exposar les seues idees sobre què fer el dia de Calasanz en el centre. Se’ls va recordar que ells són el motor de la pastoral en l’etapa i que han de motivar els seus companys i transmetre tota inquietud a nivell de pastoral que tinguen


Encontre de catequistes
9 Novembre, 2017

Encontre de catequistes

Dissabte passat 28 d’octubre va tindre lloc a Algemesí la trobada de la zona est de catequistes del Moviment Calasanz.

Diversos catequistes dels nostres grups van participar d’eixe dia de formació i oració


Retir 1er batxiller
9 Novembre, 2017

Retir 1er batxiller

El passat 25 d’Octubre, els alumnes de 1r de Batxillerat ens retiràrem al Verbum Dei fins al 27.  Encara que alguns no teníem molt clar el motiu pel qual anàvem, trobàrem un objectiu comú: conéixer-nos a nosaltres mateixos. Ha sigut una experiència única, que ens ha ajudat, per mitjà de la reflexió personal i compartida, a créixer com a persones i trobar-nos amb Jesús.


Mes notícies

Calendari del Mes


Novembre 2017

LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia

Misa parroquial
Domingos 11h30