C/ Carnissers, 6 - 46001 València - Espanya
Tel. 963 915 800 - Fax. 963 915 876
Email.colegio.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

COL·LEGI CONCERTAT - INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

Notícies

Internet y xarxes socials
19 Abril, 2017

Internet y xarxes socials

Una vegada més, ha estat la Policia Nacional en la nostra classe de 2n d’ESO, impartint la xarrada educativa sobre l’ús de les noves tecnologies, insistint en els avantatges i desavantatges de les xarxes socials o qualsevol altra ferramenta que podem trobar en Internet (llegir més i veure fotos)


Di NO a les drogues
19 Abril, 2017

Di NO a les drogues

La Policia Nacional ha estat en l’aula de 3r d’ESO, impartint la xarrada sobre la prevenció del consum de drogues i alcohol en els adolescents (llegir més i veure fotos)


Olimpiades Clàssiques
11 Abril, 2017

Olimpiades Clàssiques

Dissabte passat, 8 d’Abril, dos dels nostres alumnes de 1r de Batxillerat van participar en les Olimpíades de Clàssiques organitzades per la Universitat de València


Eixida al teatre Clàssic
11 Abril, 2017

Eixida al teatre Clàssic

Dimecres passat, 5 d'abril, els alumnes d’Humanitats de 1r de Batxillerat vam ser a Sagunt a veure l’última de les tragèdies d’Eurípides, Les Bacants (Β?κχαι).

Va ser una experiència molt enriquidora i formativa, que esperem repetir l’any que ve (veure fotos)


VI JORNADA INSTITUT UNIVERSITARI SAN JOSÉ DE CALASANZ
7 Abril, 2017

VI JORNADA INSTITUT UNIVERSITARI SAN JOSÉ DE CALASANZ

El dia 3 de maig a les 18:00 h en el Salló d'actes de Santa Úrsula (Universitat Catòlica de València), C/ Guillén de Castro, 94 es celebrarà la VI Jornada de l'Institut Universitari San José de Calasanz de la Universitat Católica San Vicente Mártir recordant els 400 anys de l'herència educativa de l'Escola Pia. Queden tots invitats. (Seguir llegint)


XARRADA INFORMATIVA SOBRE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL
6 Abril, 2017

XARRADA INFORMATIVA SOBRE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL

El pròxim 11 d'abril a les 15:30, el col·legi oferirà una xarrada informativa, per a tots els alumnes interessats i proposats, sobre La Formació Professional, impartida per D. Vicente Martín, director de la Formació Professional del Col·legi Escoles Professionals Luis Amigó (EPLA).

Els alumnes a qui se'ls propose l'assistència, així com dels pares que ho desitgen, és convenient que assistisquen ja que és una ajuda i assessorament per a la presa de decisions que tenen a veure amb el futur acadèmic i professional dels alumnes.


ADMISSIÓ DE NOU ALUMNAT
6 Abril, 2017

ADMISSIÓ DE NOU ALUMNAT

El dia 30 de març es va publicar al DOCV el calendari d'admissió de nou alumnat per al curs 2017/2018. La novetat d'este any és que per a tots els nivells començarà el dia 22 de maig la presentació de sol.licituds, i abans d'esta data tindrem una reunió per a informar-los de tot allò relacionat amb este tema- segurament en la segona setmana de maig, i rebran informació d'esta per e-mail.


Fira del llibre
5 Abril, 2017

Fira del llibre

El dijous dia 6 d’abril, tindrà lloc la IX edició de la fira del llibre. Un any més el col·legi organitza esta activitat amb l’ànim de facilitar i fomentar la lectura entre els alumnes. Al canal Youtube s'ha penjat un vídeo invitació. S’adjunta circular explicativa


KARTING DAY
5 Abril, 2017

KARTING DAY

Divendres passat 31 de març, els alumnes de 5t van disfrutar d'un dia en el circuit de Karting de La Pobla de Vallbona. El temps va acompanyar i tots van poder realitzar dos tandes de conducció en el circuit. La primera classificatòria i la segona de competició segons els temps de la primera mànega. Prèviament va haver-hi una sessió de “briefing” en la que els van explicar les normes del circuit i què fer si sorgia algun imprevist en carrera. Va ser una oportunitat per a conviure en un ambient lúdic i aconseguir elevar els nivells d'adrenalina de tots ells. Sens dubte, per a repetir.(Veure fotos)


Escola de Ciència
5 Abril, 2017

Escola de Ciència

Divendres passat dia 3 de març, els alumnes de 3r ens en vam anar d’excursió a l’Escola de Ciència, situada en la C/Abben Al-Abbar.

Allí, Raquel, la profe, ens va fer un taller de tempestats amb un muntó d’experiments, on ens va ensenyar què era l’electricitat.


Mes notícies

Calendari del Mes


Abril 2017

LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia

Misa parroquial
Domingos 11h30