C/ Carnissers, 6 - 46001 València - Espanya
Tel. 963 915 800 - Fax. 963 915 876
Email.colegio.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

COL·LEGI CONCERTAT - INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

Notícies

VISITA AL AJUNTAMENT DE VALÈNCIA
22 Febrer, 2018

VISITA AL AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

En el matí del dijous, els alumnes d'infantil hem donat un fantàstic passeig per València. Visita a l'ajuntament per a poder conéixer el saló de vidre, la sala de plens i aguaitar a la nostra ciutat des del balcó. (Seguir llegint i veure fotos).


DIES FESTIUS FALLES I SETMANA SANTA-PASQUA
19 Febrer, 2018

DIES FESTIUS FALLES I SETMANA SANTA-PASQUA

Els dies de Falles festius, a nivell escolar, seran des del dia 15 fins al dia 19 de març, ambdós inclosos.

Els dies de setmana Santa i Pasqua, des del dia 29 de març fins al dia 9 d'abril, ambdós inclosos.


DIMECRES DE CENDRA
17 Febrer, 2018

DIMECRES DE CENDRA

Durant tot dimecres passat 14 de febrer, dimecres de cendra, vam estar celebrant tant infantil, primària, secundària, batxiller, claustre de professors i PAS, el començament de la quaresma. Un temps per a donar-nos més, per a preparar el cor i donar-nos als més necessitats, al més proper a nosaltres que necessita el nostre temps i la nostra escolta. (Veure fotos)


COM ES FA L
17 Febrer, 2018

COM ES FA L'ORXATA? UNA VISITA MOLT ESPECIAL

Dimarts passat pel matí els alumnes d'educació infantil van tindre la sort de rebre una classe magistral d'un dels millors orxaters de València: Jorge Civera de l'orxateria “El Collado”. (Seguir llegint i veure fotos)


EIXIDA A LA RÀDIO
16 Febrer, 2018

EIXIDA A LA RÀDIO

Durant esta setmana els alumnes de quart d’eso han visitat el diari “Expansión” i “Radio Marca”. Com ha afectat la introducció de les xarxes socials al món del periodisme? Quina conseqüència económica i social ha tingut el diari digital? Encara es venen periòdics en paper? Totes les notícies que llegim són veritat? Quin és el significat del terme “post-veritat? Com podem saber si ens podem fiar de les notícies que llegim? A quina hora es tanquen les notícies del dia? Què s’ha de fer per ser periodista? (Seguir llegint i veure fotos)


1er E.P. balla Lindy Hop
16 Febrer, 2018

1er E.P. balla Lindy Hop

Durant el matí del dilluns, els xiquets de Primer vam poder convertir-nos en ballarins de Lindy Hop i aprendre alguns dels passos més importants d’esta modalitat de ball que es va fer tan famosa en els anys 20 i 30 del segle passat i que hui en dia seguix tan de moda.

Va ser una experiència fanfarroníssima on disfrutem molt ballant i coneixent els ballarins més cèlebres d’esta modalitat de ball (veure fotos)

 


Dia del Moviment Calasanz
15 Febrer, 2018

Dia del Moviment Calasanz

Hui l’Escola Pia està de festa. Hui 15 de febrer és el dia del Moviment Calasanz. Milers de jóvens de tot el món ho celebren i nosaltres ens unim a ells. 

En el dia de hui, l’oració del matí ha anat dedicada a este moviment escolapi (veure foto)

 


VISITA A EDEM
9 Febrer, 2018

VISITA A EDEM

Dimarts passat 30 de gener els alumnes que cursen l'assignatura d'Economia en 1r de Batxiller van visitar les instal·lacions de l'Escola d'Empresaris (EDEM). ( Seguir llegint i veure fotos)


VISITA AL MERCAT CENTRAL
9 Febrer, 2018

VISITA AL MERCAT CENTRAL

Els alumnes de 2n EP dimecres passat 31 de gener vam ser d'excursió al nostre preciós i històric Mercat Central.

En primer lloc vam fer una llista de la compra, per a fer-nos un esmorzar saludable.


Jornada escolar per la Paz i la no-violència
7 Febrer, 2018

Jornada escolar per la Paz i la no-violència

Dimarts passat 30 de Gener, ens vam unir a tots els col·legis per a celebrar junts el dia de la Pau. Enguany descobríem amb l’ajuda d’Amanda i el seu còmic, a cinc jóvens que són un exemple de la defensa de la Pau a través de l’AMOR (llegir més i veure fotos)


Mes notícies

Calendari del Mes


Febrer 2018

LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia

Misa parroquial
Domingos 11h30