C/ Carnissers, 6 - 46001 València - Espanya
Tel. 963 915 800 - Fax. 963 915 876
Email.colegio.sanjoaquin@escolapiosbetania.es

COL·LEGI CONCERTAT - INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

Notícies

MATRÍCULA ALUMNES NOUS E. INFANTIL I PRIMÀRIA
8 Juliol, 2020

MATRÍCULA ALUMNES NOUS E. INFANTIL I PRIMÀRIA

El dia 10 de juliol eixiran les llistes definitives d'admissió d'alumnat d'E. Infantil i Primària. A partir d'eixa data podran arreplegar en RECEPCIÓ els sobres de matrícula en el nostre centre i portar-los al col.legi a partir del dia 16/07/2020 fins el 29/07/2020.

Preguem RESPECTEN ELS TERMINIS DE MATRÍCULA perquè en el cas de no fer-ho s'entén que RENUNCIEN a la vacant.


Programa de Batxiller Dual
1 Juliol, 2020

Programa de Batxiller Dual

Aquesta vesprada s'ha presentat a les famílies el programa d'estudis de batxiller dual, que a partir dle proper curs s'ofertarà als alumnes de 2on d'ESO en avant. La data de la matrícula finalitza el 10 de juliol. Si necessites més informació contacta amb administració.


Llibres de text
29 Juny, 2020

Llibres de text

Us informem que a l'apartat "llibres de text" hem penjat les llistes per al curs que ve. Pròximament esl informarem del procés de reserva i  compra per als que vulguen fer-ha mitjançant el col.legi


Acord amb el Conservatori
8 Juny, 2020

Acord amb el Conservatori

L'administració ha autoritzat el Programa de coordinació horària entre el nostre Col·legi i el Conservatori Professional de Música, amb seu en la plaça Viriato per al pròxim curs 20-21. ADJUNTEM CIRCULAR DETALLADA explicant els avantatges i el procés per a la participació en aquest programa dels alumnes interessats que simultanegen els estudis en ESO/Batxiller amb els de música.

PUNXEN EN EL TÍTOL DE LA NOTÍCIA PER A SEGUIR LLEGINT.


Calendari Escolar
5 Juny, 2020

Calendari Escolar

Esta setmana s'ha publicat el Calendari Escolar per al proper curs 2020-21. Començarà el dia 7 de setembre per a tots els nnivells, i finalitzarà també per a tots el dia 23 de juny. Adjuntem el arxiu pdf amb tots els detalls dels dies festius.


CIRCULAR D
5 Juny, 2020

CIRCULAR D'ATENCIÓ TELEFÒNICA I PERSONAL PER L'ADMISSIÓ

Des del col.legi estarem pendents del procés telemàtic d'admissió atenent-los des del telèfon 963915800 tots els dies, de dilluns a divendres, des de les 9:00 h fins a les 13:00 h.

Els adjuntem UNA CIRCULAR y UNES NOTES D'INTERÉS. Punxen en el títol de la notícia per accedir a estos documents.


Reinici de la Misa del Diumenge
21 Maig, 2020

Reinici de la Misa del Diumenge

Els informem que el proper diumenge 24 de maig es repren la Misa de la Comunitat Cristiana Escolàpia. Serà com sempre a l'església del Col.legi a las 11h30. Es una alegria poder tornar a compartir la Eucaristia tots junts, us esperem


DATES PROCÉS D
20 Maig, 2020

DATES PROCÉS D'ADMISSIÓ NOUS ALUMNES i BATXILLERAT

El dia 8 de maig-quan pubicàrem esta notícia que ara actualitzem- comunicàvem que el 7/05/2020 s'anunciva en la pàgina web de la Conselleria d'Educació www.ceice.gva.es el calendari del PROCÉS D'ADMISSIÓ per al curs escolar 2020-2021.

Seguisquen llegint punjant en el títol d'esta notícia.


2on Premi festival de curtmetratges
16 Maig, 2020

2on Premi festival de curtmetratges

Gràcies a tots els que vau votar el concurs de curtmetratges de MICE València, La Mostra Internacional de Cinema Educatiu. Hem obtingut el 2n premi del públic, i esperem a l'octubre la decisió de l'jurat tècnic. Us agraïm el vostre temps i afecte per donar suport a aquests projectes (continuar llegint)


Busques col.legi? Ens presentem
5 Maig, 2020

Busques col.legi? Ens presentem

Per tots aquells que busque col.legi per al curs que ve per als seus fills, i no han pogut vindre al nostre a conéixer-lo de prop, hem habilitat una secció que recull còmodament el nostre projecte educatiu i instal.lacions. Al menú de la dreta teniu l'accés. Si encara voleu més informació, introduïu les vostres dades i contactarem amb vosaltres. Quan es publique la normativa d'admissió, avisarem.


Mes notíciesSEGUEIX-NOS A...


Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Colegio de las Escuelas Pías de Valencia Calendari Escolar Colegio de las Escuelas Pías de Valencia

Misa parroquial
Domingos 11h30